2/4/12

SETMANA CULTURAL 2.012

Com cada any, els tres darrers dies abans de les vacances de Pasqua celebram la Setmana Cultural. Aquest any l'hem destinada als jocs olímpics. I a l'escola hem creat els nostres propis jocs olímpics: LES OLIMPÍADES CASTELL DE SANTA ÀGUEDA

Durant la setmana passada els alumnes de sisè van fer la presentació de les olimpíades convidant a participar a tots els alumnes de l'escola.
Els alumnes dels diferents cicles s'han reagrupat per equips per tal de participar en els tallers i jocs que s'han organitzat.
Cada grup ha elegit o inventat el nom d'un país i la seva bandera i avui dilluns ha tingut lloc la cerimònia d'inauguració de les OLIMPÍADES CASTELL DE SANTA ÀGUEDA.
S'ha encès la torxa olímpica, seguidament cada grup ha presentat el seu país i per acabar, la mascota olímpica, en PANXA ROJA ha obert la desfilada dels abanderats.
Ja han començat els jocs!!!Bona sort a tots els participants!!


presentació i inauguració olimpíades - foto montaje

Després de dos dies intensos de tallers i jocs, avui dimecres, com a cloenda de les olimpíades hem fet els jocs col·lectius on han participat conjuntament tots els alumnes de l'escola.
A continuació s'ha fet l'entrega de medalles i en Panxa Roja ha donat el relleu a la nova mascota premiada en el concurs de mascotes que hem duit a terme aquests dies.
Per acabar, hem fet un ball tots junts animats per na Carmen Estela.
Que passeu unes bones vacances!!