28/1/10

PROJECTE PILOT "ESCOLA 2.0"

Ja ha arribat a la nostra escola la dotació del projecte "Escola 2.0", consistent en 39 ordinadors portàtils, dues pissarres digitals interactives, dos projectors i dos ordinadors d'aula.
Segons l'esmentat projecte, els ordinadors portàtils són propietat de l'escola i s'han de destinar als alumnes de cinquè perquè en puguin fer un ús individual dins les aules.
Aquest curs hi ha 39 alumnes matriculats a cinquè curs.
Encara que en un principi no estava previst, també hem rebut una pissarra digital i un projector per a l'aula de sisè, que també entra a formar part del mateix projecte.
"Escola 2.0" és un projecte on hi participen el Ministeri d'Educació i la Conselleria d'Educació de les Illes Balears. Té com a objectiu que l'escola s'atraqui cada vegada més a la realitat de la societat actual i pugui preparar als alumnes per poder enfrontar-se als reptes de l'era digital.
En aquests moments esteim esperant als tècnics de l'empressa subministradora de les pissarres que ens han de venir a muntar i instal.lar tot el material. Suposam que la seva arribada ja és imminent.
Així i tot, avui hem fet la primera prova dels portàtils amb els alumnes de cinquè, que estaven molt emocionats i impacients
La prova ha sigut tot un èxit i esperem que en puguin treure un bon profit!!